Pau Ortolà (Cs): “Cal aplicar la Constitució per a canviar al govern a Catalunya, restituir la democràcia i retornar la veu als catalans”

El portaveu de Cs aposta per “unes eleccions a Catalunya en les quals es voti en llibertat i igualtat de condicions i on es triï un govern que pensi en tots els catalans”

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Cerdanyola del Vallès, dimecres 25 d’octubre del 2017. “Cal aplicar la Constitució per canviar al govern a Catalunya, restituir la democràcia i l’Estatut i retornar la veu als catalans”. Així ho ha dit el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cerdanyola del Vallès, Pau Ortolà, en la seva intervenció en el ple extraordinari convocat avui en protesta per la decisió del Govern d’aplicar les mesures incloses en la Constitució davant el desafiament separatista de la Generalitat de Catalunya. El regidor ha acusat al govern local de “subordinar l’acció de les institucions municipals als designis i capritxos del Govern de la Generalitat”. A més, ha criticat que, en aquest procés “es desatenen els assumptes de la ciutat”.

Pau Ortolà ha defensat que amb l’aplicació de la Carta Magna es “defensen a tots els ciutadans enfront d’un govern en rebel·lia que, una vegada més, pretén saltar-se les lleis”. I ha apostat per “la celebració d’unes eleccions a Catalunya perquè els ciutadans votin en llibertat i en igualtat de condicions”.

Finalment, Ortolà ha afirmat que “l’objectiu principal de Cs és guanyar en les urnes per tenir un govern a Catalunya que pensi en tots els catalans”. Tots els regidors de Cs han anunciat que donarien a finalitats benèfiques l’import de les dietes per la seva assistència i han decidit abandonar la sala de sessions abans de finalitzar el ple.

Comparteix: