Èxit de participació en I Bicicletada dels Camins Escolars

Les comunitats educatives de les escoles Xarau, Serraperera i La Sínia van ser els protagonistes de la I Bicicletada dels Camins Escolars, celebrada el divendres 13 d’octubre.

caminsescolarsAquest curs 2017-2018 des del Grup 1 del Projecte Educatiu de Cerdanyola, centrat en l’ús educatiu dels espais i equipaments urbans, s’ha volgut posar l’accent en la trascendència de la qualitat de l’aire per a la salut i la importància de plantejar-nos un altre tipus de mobilitat (en bicicleta, patinet, o a peu) per la ciutat, especialment, per anar de casa a l’escola i de l’escola a casa. Per aquest motiu, el divendres 13 d’octubre, els infants de 5è i 6è, les seves famílies, l’equip educatiu de cada escola van participar en una bicicletada per diferents carrers i itineraris de camins escolars de Cerdanyola del Vallès.

La comunitat educativa de l’Escola Serraperera va iniciar, a les 9:30h, la bicicletada, que va continuar fins a l’Escola Xarau a on es van sumar a la comitiva i per últim, van anar a recollir als participants l’Escola Municipal La Sínia. Tots plegats (al voltant de 260 persones en bicicleta i 45 en patinets) es van dirigir al Parc del Turonet on es va representar una bicicleta gegant i un cor per mostrar a tota la ciutat que l’activitat física té beneficis per a la salut física i mental. Un cop acabada la representació, van continuar amb la bicicletada fins a la porta de cadascuna de les escoles participants.

Comparteix: