El ple extraordinari d’avui serà curt i car

El Govern de Cerdanyola celebrarà avui dimecres, un dia abans del ple ordinari, un ple extraordinari que tindrà un cost superior als 6.000 euros per la ciutadania.

ajuntamentContinua el malbaratament institucional. El Govern de Cerdanyola, liderat per Compromís, ha convocat un ple per avui amb quatre punts: declaració d’urgència de la sessió, presa de possessió de Laura Benseny Cases com a nova regidora de Compromís, declaració institucional per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya i declaració institucional per exigir la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

El ple s’ha convocat únicament per parlar de temes relacionats amb el procés independentista, però en cap moment l’alcalde, Carles Escolà, ha explicat la urgència d’aquesta sessió, que tindrà un cost molt car per la ciutadania de Cerdanyola. Aquesta manca d’explicacions deixa molts dubtes al descobert, ja que tan sols 30 hores després se celebrarà la sessió ordinària del mes d’octubre.

El preu del ple extraordinari és superior a 6.000 euros: 14 dietes de 379,44 euros (5.312 euros) per assistència al ple, més 315 euros per cada regidor assistent a la Junta de Portaveus prèvia.

Comparteix: