Crida a recollir imatges i documents al voltant de l’1 d’octubre

L’Arxiu Municipal de Cerdanyola del Vallès recollirà i tindrà cura de tota la documentació que la ciutadania vulgui aportar

concentracion-187-copiarAquest darrers dies, tant transcendentals per a la història del país, s’han dut a terme moltíssims actes, com enganxades de cartells, votacions, concentracions, manifestacions, etc. Els arxius de molts municipis, d’entre els quals el de la nostra ciutat, han iniciat la campanya #Arxivemelmoment amb la finalitzat de recopilar tota la documentació, del tipus que sigui, relacionada amb l’abans, el durant i el després del Referèndum de l’1 d’octubre.

L’Arxiu Municipal de Cerdanyola del Vallès està compromès amb la preservació de tots aquells documents, imatges o vídeos que la ciutadania cerdanyolenca hagi fet durant aquests dies, i que puguin il·lustrar el moment actual, per a les futures generacions. És per això que es fa una crida a qui vulgui fer arribar aquests materials. Per fer-ho caldrà omplir una fitxa, localitzable a l’adreça www.cerdanyola.cat/documentar1oct on qui faci l’aportació haurà de documentar el millor possible cada aportació per a facilitar la seva cura i conservació. El material s’ha d’adjuntar al formulari.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès anima a la ciutadania perquè col·labori aportant materials, donat que és una responsabilitat col·lectiva preservar la memòria històrica del que està passant aquests dies a la ciutat.

Arxiu Municipal
Passatge de l’Ajuntament, 1B
Horari de dilluns a divendres de 9:30h a 15h

Comparteix: