Visita guiada pels voltants del Castell de Sant Marçal per a conèixer la seva història

El diumenge 29 d’octubre hi haurà una nova oportunitat per a conèixer els jardins del Castell de Sant Marçal. La visita guiada, que començarà a les 11:30h, tindrà un cost de 3 euros

castellEl Castell de Sant Marçal forma part de la història de Cerdanyola del Vallès. Es tracta d’un edifici documentat des del segle XI que va ser residència dels senyors feudals de Cerdanyola. A finals del segle XIX va ser remodelat per l’arquitecte Gaietà Buïgas per a convertir-lo en torre d’estiueig seguint un estil eclèctic que anunciava el modernisme. Actualment el Castell és propietat de la família Trénor (del XXII Marquès de Cerdanyola) i està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

La família obre les portes als jardins del castell dues vegades a l’any per a què puguin ser visitats. El diumenge 29 d’octubre serà una d’elles i les persones assistents a l’activitat participaran en un recorregut històric guiat pel jardí i l’exterior de l’edifici, sense entrar-hia l’immoble.

La visita està recomanada per a majors de 10 anys i no necessita inscripció prèvia, només estar a la porta del castell abans de les 11:30h. El preu de l’activitat és de 3 euros per persona.

Comparteix: