Tallers de manualitats a la Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i Artesania

L’Associació d’Amics de les Antiguitats, Col·leccionisme i Artesania de Cerdanyola i Ripollet també faran un sorteig de dues caixes amb productes variats de la Fira.

L’Associació d’Amics de les Antiguitats, Col·leccionisme i Artesania de Cerdanyola i Ripollet organitza dos tallers d’objectes decoratius i ornamentals en fusta pintada i decorada, que es duran a terme durant les fires del 4 de novembre i del 2 de desembre, a la plaça de Josep Viladomat. Els tallers, adreçats a infants d’entre 3 i 12 anys, seran impartits per Lara Martínez Llamas i es realitzaran els dies indicats de 10:30h a 13:30h.

D’altra banda, l’Associació també ha organitzat un sorteig de dues caixes d’objectes variats de la fira (llibres, DVD, CD, música, bijuteria, objectes d’artesania…). Les butlletes es lliuraran a les fires que se celebraran entre el 4 de novembre i el 16 de desembre en compres iguals o superiors als 5 euros. Els sorteig es realitzarà passat Reis, en principi durant la fira del 13 de gener (a la plaça del Pla de les Alzines).

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès envia aquesta nota atenent la petició formulada per l’entitat l’Associació d’Amics de les Antiguitats, Col·leccionisme i Antiguitats de Cerdanyola i Ripollet

Comparteix: