Les gestores del Menjador Solidari fan una crida al voluntariat de la ciutat

Necessiten persones que vulguin ser voluntàries al Menjador Solidari durant 4 hores cada 15 dies.

Imatge: Aj. de Cerdanyola

Imatge: Aj. de Cerdanyola

L’entitat solidaria Associació de Persones Amigues de Mossèn Rosell fa 7 anys
que treballa en el Menjador Solidari.

L’entitat que gestiona el Menjador Solidari Mossèn Rosell necessita persones amb un ferm compromís d’oferir una mitjana de 4 hores cada quinze dies per treballar de voluntaris de 10 a 14 hores de dilluns a dissabte fent de cuiners, servint taules, o
netejant ..entre d’altres feines al menjador Solidari Mossèn Rosell.

El Menjador obria les seves portes l’1 de desembre de 2010 al carrer de la  Indústria, a les conegudes com a cases dels mestres. En aquells moments l’espai disponible era molt reduït. Tot i així es va començar a desenvolupar una tasca social, per part de l’Associació de Persones Amigues de Mossèn Rosell, que cada cop ha tingut més demanda. Ara, un cop s’han traslladat a un nou espai més ampli situat al carrer de les Canàries, s’estan servint més de 30 àpats diaris.

Les persones voluntàries són l’ànima del servei i són les que fan possible que no hi
falti un plat a taula cada dia. Elles cuinen, paren la taula, serveixen i netegen, complint amb la norma no escrita de tractar a tothom amb la sensibilitat que es mereixen per la difícil realitat per la qual estan passant. Moltes de les persones voluntàries són jubilades que han volgut dedicar el seu temps lliure a alguna tasca que els porti una satisfacció personal.

Les portes del menjador solidari Mossèn Rosell continuen obertes a la solidaritat de
tots i totes. Qualsevol aportació és benvinguda; tot per poder continuar treballant discretament i des del màxim respecte a la intimitat, i amb l’únic interès d’ajudar als altres.

Les persones usuàries del Menjador Solidari venen derivades de Serveis Socials,  Càritas, Creu Roja o l’Església Evangèlica. Malauradament l’actual situació econòmica i social no ha fet minvar el nombre de persones ateses. Més aviat al contrari però la tasca dels voluntaris i la solidaritat del municipi de Cerdanyola del Vallès està fent possible que el menjador solidari es pugui sostenir i pugui dur a terme aquesta important aportació social.

Ara, fa una crida a la participació perquè necessita persones voluntàries per poder continuar amb aquesta tasca solidaria. Les persones interessades poden anar al mateix Menjador situat al carrer de Canàries, 9-11 de Cerdanyola del Vallès, de dilluns a divendres de 10 a 12 hores i demanar per Magda Vall.

Comparteix: