Itinerari guiat per conèixer les herbes remeieres de Collserola

L’activitat, que es durà a terme el 28 d’octubre, s’emmarca en el programa de l’11è Cicle d’Activitats als Parcs, Platges i Rius Metropolitans de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Esteve Padullés, guia d’espais naturals i gran coneixedor de les propietats de les plantes, serà l’encarregat de guiar una passejada per Collserola tot descobrint les herbes remeieres que formen part de la seva flora. Les persones participants a l’activitat podran aprendre a reconèixer algunes espècies, les seves virtuts i els seus usos tradicionals.

La passejada, que es farà el dissabte 28 d’octubre, sortirà des del Jardí de les Papallones al Parc del Turonet (carrer de Pizarro) a les 11h i es dirigirà cap al Parc de la Riera i Collserola per on transcorrerà. L’activitat està inclosa dins el programa de l’11è Cicle d’Activitats als Parcs, Platges i Rius Metropolitans de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Aquest cicle d’activitats té com a objectiu donar a conèixer els espais metropolitans més emblemàtics amb tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família o jornades participatives. El programa té una durada anual i cada cap de setmana es dóna a conèixer un espai natural de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les inscripcions per a participar en l’itinerari guiat per conèixer les herbes remeieres per Collserola s’han de fer al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, al telèfon 932 562 220 (de dilluns a divendres de 10h a 13h) o per mail al activmuseuciencies@bcn.cat. L’activitat és gratuïta i les places són limitades.

Comparteix: