La majoria de representants polítics es manifesten contra l’empresonament polític dels “Jordis”

Les xarxes socials dels representants polítics han “tret fum” contra l’empresonament polític dels màxims representants de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural.

Jordi Sánchez i Jordi Cuixart són considerats com “impulsors de les mobilitzacions contra la comissió judicial que va registrar l’organització del referèndum i la declaració unilateral d’independència”. Així ho ha dictat la jutgessa de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela, que ha anunciat presó sense fiança per als presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural per un delicte de sedició.

En conèixer la notícia, les xarxes socials dels representants polítics municipals han començat a treure fum, criticant la decisió judicial i mostrant el seu suport cap als dos presos polítics.

Per part dels independentistes, els primers en mostrar el seu malestar han estat Maurici Jaumandreu, Helena Solà, Carles Escolà i Elvi Vila.

mauricihelenaescola

Per la seva banda, els membres del PSC Carles Cordón i Víctor Francos també han mostrat el seu desacord amb la decisió.

 

 

 

cordonfrancos

Respecte a l’ex-alcaldessa, Carme Carmona, no hem pogut accedir al seu perfil perquè continua bloquejant al Twitter de Cerdanyola Informa, un fet curiós, tenint en compte que a la seva imatge de perfil posa “Parlem?”.

carmona

Comparteix: