Cerdanyola commemora el Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama

Els actes de commemoració es faran el 19 i 21 d’octubre. El dijous 19 es durà a terme una conferència i la lectura del manifest i el dissabte 21 pel matí hi haurà diverses activitats a la plaça de l’Abat Oliba.

cancermamaUn any més, Cerdanyola del Vallès se suma a la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama i ho fa amb un programa d’activitats organitzat conjuntament per l’Ajuntament, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, la Fundació Rovira, l’Escola de Dansa i Preparació Física Somnis, Batúcamela, els Castellers de Cerdanyola i la Creu Roja.

La conferència Cuidant al cuidador, organitzada per l’AECC, obrirà el programa d’actes el dijous 19 d’octubre a les 18:30h al Museu d’Art de Cerdanyola. El mateix Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama, a les 20h, es farà la lectura del manifest davant de l’Ajuntament de Cerdanyola, que quedarà il·luminat com a mostra de suport a la lluita contra el càncer de mama.

El dissabte 21 d’octubre, al llarg de tot el matí, la plaça de l’Abat Oliba s’omplirà de diferents activitats al voltant de la lluita contra el càncer de mama. De 10h a 14h hi haurà un punt d’informació de l’AECC, es faran el tallers No t’oblidis d’explorar el teu pit, Posa’t guapa, i de confecció de Coixins Blancs. A les 11:30h hi ha prevista una batucada i a continuació diferents actuacions de ball. A les 13h es tornarà a fer la lectura del manifest i la jornada acabarà amb una actuació castellera.


Programa del Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama

Comparteix: