Clàudia Borras s’enduu la copa Barcelona de patinatge artístic

Cerdanyola està d’enhorabona. Cerdanyola té una nova campiona. Clàudia Borras guanya la copa Barcelona de patinatge artístic.

COPA BARCELONA 2017La temporada de competicions s’està acabant de la millor manera possible pel CP Cerdanyola. Efectivament el cap de setmana passat, a Prats de Lluçanès, la cerdanyolenca Claudia Borras es va fer amb la medalla d’or a la copa Barcelona A de patinatge en categoria sènior.

Es classifica de retruc per a la copa catalana que tindrà lloc a Girona els 25 i 26 de desembre d’enguany. Ha realitzat un molt bon disc que li ha permès superar les seves rivals durant aquesta competició.

EL CP Cerdanyola ha estat a punt de tornar amb una altra medalla perquè en categoria infantil Carla García es va classificar en 4ª posició desprès d’executar un bon disc. Donat l’alt nivell de competició era molt difícil poder pujar al podi. Per tant, l’entrenador Alfred Alsinet es mostra molt satisfet amb aquests dos resultats que confirmen el bon moment de les patinadores del nostre club.

Comparteix: