Els Camins Escolars sobre rodes!

L’alumnat de cinquè i sisè de les escoles Xarau, Serraperera i La Sínia participaran el divendres 13 d’octubre en la I Bicicletada dels Camins Escolars.

caminsescolarsAquest curs segueixen en funcionament els camins escolars a les escoles Serraperera, Xarau i La Sínia. Els camins, que van ser posats en marxa a finals del curs passat, tenen com a objectiu fomentar que els infants de 5è 6è de primària puguin fer el seu recorregut diari a l’escola a peu, en bicicleta, patinet… de manera autònoma i segura sense la necessitat d’anar acompanyats d’una persona adulta. Per assolir aquest objectiu s’han delimitat tres itineraris per a cada escola que permeten i faciliten el desplaçament segur dels infants als seus centres educatius.

Per tal de continuar donant a conèixer els itineraris dels camins entre els escolars i promoure un altre model de mobilitat per anar a l’escola, aquests faran una bicicletada el divendres 13 d’octubre. L’alumnat anirà en bicicleta a l’escola i durant el matí sortirà del centre per a recórrer els carrers de la ciutat i els itineraris dels camins escolars. La sortida de la bicicletada està prevista a les 9h des de l’Escola Serraparera. Els escolars sortiran en direcció l’Escola Xarau a on se sumarà l’alumnat d’aquest centre i junts aniran a recollir els infants de l’Escola Municipal La Sínia. La bicicletada es dirigirà al Parc del Turonet per a esmorzar i a l’acabar de nou tornaran cap a l’Escola Serraperera, després a l’Escola Xarau i acabarà finalment, cap a les 12h, a l’Escola Municipal La Sínia.

Comparteix: