Compromís no posarà la zona blava gratuïta

El Govern de Carles Escolà s’hi ha compromet a transferir 200.000 euros per renovar els parquímetres de la zona blava.

El passat 31 de juliol de 2017 va finalitzar el contracte del servei de control de l’estacionament de vehicles a la via pública de Cerdanyola, les conegudes “Zones Blaves” amb l’empresa Estacionamientos y Servicios S.A. Des de l’1 d’agost aquest servei se li ha atribuït a l’empresa municipal Cerdanyola Promocions S.L.U.

El Govern de Compromís va tenir a les seves mans complir el que va anunciar al programa electoral que va presentar per les eleccions de maig de 2015 i que el va portar a ser la segona força més votada: Municipalització de la zona blava per garantir la seva gratuïtat i la rotació de vehicles.

Programa de Compromís (2015)

Programa de Compromís (2015)

Aquesta municipalització, com totes les que portava el programa electoral de Compromís, tampoc s’ha dut a terme. Com a conseqüència, les cerdanyolenques continuarem pagant l’estacionament en aquestes zones que ocupen l’espai públic de la ciutat.

A més a més, el Govern s’ha compromès a invertir 200.000 euros per renovar els parquímetres de la zona blava, que ara estaran adequats a la normativa SEPA mitjançant EMV amb pinpad per a les operacions de pagament amb targetes bancàries.

Comparteix: