Cerdanyola Informa inicia el “Mapa de lluites socials”

Cerdanyola Informa vol que la ciutadania prengui consciència de la quantitat de lluites socials que tenim a la nostra ciutat. Per aquest motiu, vol elaborar un mapa de lluites socials per tenir-les totes organitzades a l’abast d’una pantalla.

La PAH, la PAC, Stop Direccional, la Figa Rebel, No al Crematori… Cerdanyola és una ciutat viva en lluites socials, una ciutat que mai descansa. Són tantes les lluites actives en l’actualitat que la majoria de persones no té coneixement de moltes d’elles. Per aquest motiu hem vist convenient crear un mapa de lluites socials que les aglutini totes. D’aquesta manera tots i totes podrem tenir coneixement de “tot el que es cuina” als carrers de la nostra ciutat.

Aquest mapa és una eina viva, ja que contínuament van apareixent – i desapareixent – lluites. Ara mateix aquesta utilitat s’acaba d’iniciar i encara queden moltes lluites per afegir. Si vols ajudar-nos a completar el mapa, no dubtis en contactar amb nosaltres! (cerdanyolainforma@gmail.com).

Comparteix: