Cerdanyola Informa s’atura el 3 d’octubre.

Les col·laboradores de Cerdanyola Informa hem decidit fer una aturada el 3 d’octubre de 2017 per denunciar la repressió i la violència de les forces de seguretat.

L’equip de Cerdanyola Informa ha decidit fer una aturada per denunciar l’abús de poder del Regne d’Espanya. Ens sumem a la convocatòria de vaga en defensa dels drets i les llibertats i per denunciar la violència de les forces i cossos de seguretat.

Però no volem denunciar només les actuacions realitzades ahir per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, que van militaritzar Catalunya per impedir – sense èxit – la realització del referèndum. Des de Cerdanyola Informa tenim molt clar que les actuacions realitzades ahir són tan greus com les viscudes en 2011 contra el moviment dels indignats – moviment des d’on va néixer aquest mitjà de comunicació. Llavors no només van actuar les forces de seguretat del Regne, sinó que també s’hi va sumar a la repressió el cos de Mossos d’Esquadra. Ni oblidem ni perdonem l’estat de terror que van causar totes juntes.

No acceptem cap tipus de violència policial, ni del Regne d’Espanya ni de la Generalitat de Catalunya.

Cerdanyola Informa, 2 d’octubre de 2017.

Comparteix: