La UAB se suma a l’aturada de país prevista per a demà dia 3 d’octubre

La UAB ha aturat la seva activitat durant 15 minuts aquest migdia a tots els centres docents. Des de l’Equip de Govern s’ha convocat aquesta aturada avui com a mostra de rebuig i condemna a la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat contra la ciutadania durant la jornada de l’1 d’octubre.

Des de la pluralitat ideològica de la comunitat que integra la nostra universitat, compartim el més ferm convenciment que la violència mai no ha de ser la manera d’afrontar els conflictes polítics a les societats democràtiques.

Una vegada més, reiterem la nostra crida al diàleg i a la negociació i reclamem als que poden actuar que ho facin per reconduir el greu conflicte polític que viu Catalunya.

Per tot això, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) se suma a l’aturada de país prevista per a demà dia 3 d’octubre. A la Universitat no hi haurà cap activitat acadèmica i el personal podrà decidir lliurament la seva assistència o no al lloc de treball.

Comparteix: