Grans resultats del CP Cerdanyola a la semifinal d’Interclub

Enguany, Lliçà de Vall acollia les semifinals d’Interclub tant en figures obligatòries com en lliure. Aquesta competició està reservada pels patinadors i patinadores que encara no estan a categoria per competir als campionats regionals i estatals. Per tant és un bon baròmetre per avaluar el nivell de les futures promeses del club. Els resultats van ser molt satisfactoris amb 12 classificats per a la final que tindrà lloc els 21 i 22 d’octubre a l’Ametlla del Vallès. Els entrenadors han constatat els progressos que s’han pogut fer des de la competició anterior.

Semi final InterclubEls podis i per tant els 12 classificats han sigut:

3 en modalitat lliure
Certificat: Sonia Codina 1ª
Iniciació A: Mireia Tort 3ª
Iniciació C menors: Martina Sanz 3ª

i 9 en figures obligatòries:
certificat: Andrea López 1ª, Arnau Navarro 3er
Iniciació A: María Moraño 1ª, Mafalda Güeto 3ª
Iniciació B majors: Guillem Pastor 1er, Yaiza Arcos 2ª
Iniciació C majors: Paula del Retiro 1ª, Eylil Tapia 2ª
Iniciació C menors: Martina Sanz 2ª

Comparteix: