Torna l’Atrapallibres a la Biblioteca de Cerdanyola

Torna l’Atrapallibres a la BCC, però totalment renovat. Si t’agradava l’antic format, no pots perdre’t les sorpreses que t’esperen amb el nou!

Però comencem pel principi …

Què és l’Atrapallibres? L’Atrapallibres és un premi que es convoca des del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i enguany serà l’edició número 13.

Quins són els seus objectius? Aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin tres llibres seleccionats per experts i que el seu parer es faci sentir i tingui repercussió fora de l’àmbit de l’escola o la biblioteca, però també que s’ho passin bé.

Qui pot participar? Infants entre 9 i 12 anys. S’han creat tres categories, a les que corresponen tres títols de llibres diferents: de 9 anys, de 10 anys i d’11-12 anys.

Com? Com a Membres del Jurat del premi, el vot dels participants pot donar un guardó a un llibre i al seu escriptor.

Què s’ha de fer? Fàcil, llegir tres llibres, els tres de la categoria que corresponguin per edat. A més, per tal de posar en comú les impressions sobre les lectures entre els membres del jurat, participar en les reunions que es convocaran des de la BCC.

Un cop el ClijCAT ha fet el recompte dels vots, convida a tots els participants al lliurament dels guardons que es donen als autors que han rebut més votacions, amb la possibilitat  de conèixer-los i parlar amb ells.

Com participar-hi? Es necessari inscriure’s, trucant per telèfon (93 580 76 02), per correu electrònic (b.cerdanyola@diba.cat), presencialment a la biblioteca o a través d’aquest formulari.  Teniu temps fins al dia 2 de novembre.

Comparteix: