Carles Escolà ha de signar un decret d’alcaldia per endarrerir ple de setembre

Cerdanyola té sobre la taula problemes molt greus. Un d’ells, i imminent, és el servei d’escoles bressol municipals. La solució a aquest problema haurà d’esperar un mes més per l’ajornament del ple de setembre. Per tal d’assegurar la continuïtat del servei l’alcalde ha signat un decret d’alcaldia amb una nova pròrroga.

L'alcalde signant el decret de suport al Referèndum. Imatge: Aj. de Cerdanyola.

L’alcalde signant el decret de suport al Referèndum. Imatge: Aj. de Cerdanyola.

El mes de setembre de 2017 serà recordat a Cerdanyola com “el mes sense ple”. Carles Escolà, amb el suport de la majoria de portaveus de l’Ajuntament de Cerdanyola, ha decidit ajornar el ple de setembre pels fets que està vivint Catalunya aquesta setmana prèvia al Referèndum.

La decisió obligarà que, problemes tan greus com la concessió de les escoles bressol municipals, tornin a quedar sobre la taula. Per tal de no posar en risc la continuïtat d’aquest servei, l’alcalde s’ha vist obligat a signar una nova pròrroga d’un mes per decret d’alcaldia.

Aquesta decisió imita a la que s’ha pres des de l’Ajuntament de Barcelona, que ha ajornat el seu ple per al 6 d’octubre. La decisió que han pres la majoria de portaveus de Cerdanyola no era necessària, tal com han mostrat la majoria d’Ajuntaments a favor del dret a decidir, com per exemple, l’Ajuntament de Ripollet, que va celebrar el passat dijous el ple de setembre.

La mesura ha estat molt criticada per Ciutadans, que critica que el govern no atén les seves obligacions i ha paralitzat l’activitat municipal.

 

 

Comparteix: