La ciutadania cerdanyolenca és convocada diumenge per participar en el referèndum que decidirà el futur del país

Més de 40.000 ciutadans i ciutadanes podran exercir el dret al vot en aquesta consulta convocada per la Generalitat de Catalunya.

1491295417_437899_1491297778_noticia_normalLes persones que vulguin exercir el seu dret al vot el proper diumenge 1 d’octubre participant al Referèndum convocat aquell dia podran fer-ho tal i com ha establert la Generalitat de Catalunya. A Cerdanyola del Vallès hi haurà 66 meses repartides en 13 col.legis electorals, els habituals dels comicis que s’han celebrat fins ara a la ciutat.

La votació començarà a les 9h i continuarà sense interrupció fins a les 20h. Si a l’hora de tancar queda algun elector dins el local o en l’accés li serà permès de votar.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès informarà de l’esdevenir de la jornada a través de la pàgina web www.cerdanyola.cat, les xarxes socials municipals així com els mitjans de comunicació públics Cerdanyola Ràdio i el diari digital www.cerdanyola.info

Comparteix: