Sense donar cap explicació, el ple de setembre s’ajorna a octubre

El ple de setembre ha quedat ajornat al 5 d’octubre sense que cap membre del Govern expliqués els motius.

La sessió plenària de setembre se celebrarà el dijous 5 d’octubre a les 19h a la sala de Plens de l’Ajuntament. Una hora abans, a les 18h, tindrà lloc l’Audiència Pública.

Per acord favorable de la Junta de Portaveus el ple previst per aquest dijous 28 de setembre ha quedat ajornat i se celebrarà el dijous 5 d’octubre. Compromís per Cerdanyola, Esquerra Republicana, Partit Demòcrata Català i Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa van votar favorablement a aquest acord mentre que el Partit Socialista, Ciutadans i Partit Popular ho van fer en contra.

Ciutadans denuncia que el govern municipal suspengui el ple

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Cerdanyola, Pau Ortolà, critica que el govern municipal empri el seu temps a “participar en mobilitzacions de carrer en comptes d’atendre les seves obligacions”, alhora que ha denunciat que “el govern local paralitzi l’activitat institucional amb la suspensió del ple per “silenciar l’oposició i saltar-se la llei “.

El grup municipal de Cs s’ha oposat a la suspensió del ple i el portaveu ha criticat que el govern de Carles Escolà empri el seu temps a “participar en mobilitzacions contra la democràcia en lloc d’atendre les seves obligacions en el consistori”. Segons Ortolà, “silenciant a les institucions i als representants dels ciutadans, l’equip de govern se situa al marge de la llei i de la democràcia”.

Comparteix: