Tota la informació del Festival de Blues al mòbil

El XXVII Festival Internacional de Blues disposa d’un espai propi a l’app Cerdanyola Ciutat Oberta amb tota la informació sobre el festival.

appbluesEl nou apartat de l’aplicació dóna accés a la programació del festival de forma ordenada i classificada segons el tipus de concert. També disposa d’una pestanya amb les exposicions sobre el festival de blues que aquests dies es poden visitar a Cerdanyola i un altra amb els tallers i activitats paral·leles als concerts. La Nit Gran del Festival disposa del seu propi espai amb informació de cadascuna de les 5 actuacions previstes per al vespre-nit del dissabte 7 d’octubre al Parc del Turonet. Per últim, també es pot accedir a les xarxes socials del festival i a una llista d’Spotify amb 36 cançons dels artistes que actuaran a Cerdanyola.

L’app Cerdanyola Ciutat Oberta es pot descarregar de forma gratuïta des del Google Play (per a sistema Android) i des de l’App Store (per a sistemes iOS). L’adreça de descàrrega de l’app és https://www.mostrarium.com/es/@cerdanyola

El Festival Internacional de Blues se celebrarà a Cerdanyola entre el 29 de setembre i el 8 d’octubre.

Comparteix: