Maurici Jaumandreu abandona l’acta de regidor

Maurici Jaumandreu, regidor de l'àrea d'economia.

Maurici Jaumandreu, regidor de l’àrea d’economia.

El fins ara regidor de Serveis Econòmics, Transparència i Comunicació, Maurici Jaumandreu, deixarà pas a Laura Benseny, la següent candidata de la llista electoral.

El pròxim Ple ordinari del mes de setembre serà el darrer del regidor Maurici Jaumandreu. A la darrera assemblea de Compromís per Cerdanyola, celebrada el passat divendres 15 de setembre, Jaumandreu va anunciar el seu relleu per motius personals i de conciliació familiar. L’assemblea de CxC volem agrair-li la feina feta al capdavant de les diferents regidories que ha portat, tot i les dificultats que suposa governar l’ajuntament de Cerdanyola amb només cinc regidors.

Els membres de Compromis se senten especialment orgullosos pel seu lideratge de diverses actuacions, com per exemple “la redistribució de les càrregues fiscals que han baixat l’IBI prop del 10% a la majoria de la població, el procés participatiu de Ca n’Altimira, els pressupostos més socials de la història de Cerdanyola i la posada en marxa del portal de transparència”. Jaumandreu va anunciar que segueix compromès amb el projecte de CxC i que seguirà treballant en el projecte d’unitat popular que representa el CxC.

El relleu el prendrà la Laura Benseny, número 6 de la llista electoral, a la qual el grup vol agrair la disposició i desitjar-li sort i encerts en aquesta nova etapa. La Laura Benseny és veïna de Bellaterra, historiadora i militant de CxC i de la CUP de Cerdanyola.

Comparteix: