Manifest MES Cerdanyola-Moviment d’Esquerres Socialistes pel Sí

En els darrers dies, representants polítics del món local,  mitjans de comunicació, entitats, formacions polítiques i associacions catalanes han patit les primeres repressions d’un Estat immobilista, que no sap donar resposta als ciutadans de Catalunya i que utilitza l’aparell judicial i policial de l’estat per silenciar el desig de tot un poble, que no és altre que el d’exercir el seu dret a decidir..

Davant de l’assalt de les forces de l’Estat a diversos departaments del Govern de la Generalitat de Catalunya, els Socialistes pel Sí manifestem:

Denunciem de la forma més enèrgica la persecució de càrrecs públics i la seva judicialització com a forma il·legítima de combatre als adversaris polítics.
Hem arribat a aquesta situació per culpa d’un Govern espanyol de tics autoritaris que avui ja ha creuat totes les línies vermelles: en contra de la legalitat vigent i de l’Estat de dret, estan instaurant l’estat d’excepció per la porta del darrera i estan intentant liquidar l’autonomia de Catalunya.
En aquest context, ara més que mai, els drets nacionals de Catalunya són tan sols un argument més per a la mobilització ciutadana: això va de democràcia i de la defensa dels drets fonamentals i de les llibertats públiques. Especialment a Catalunya però també a la resta de l’Estat -amb la prohibició d’actes a Madrid i a Vitoria, que volien reclamar el respecte a la democràcia-.
Per això, MES, Moviment d’Esquerres, amb la resta de persones i formacions que formen part de la campanya de Socialistes pel Sí, pensem que la millor manera d’enfrontar-se a aquest neoautoritarisme del Govern del PP i dels aparells de l’Estat és anar a votar el proper dia 1 d’octubre. Cridem, també, a totes les manifestacions i concentracions que es produeixin al llarg del territori català en defensa de la democràcia i dels càrrecs electes.
També donem suport a l’Alcalde de la ciutat com també al comunicat que les forces polítiques de l’ajuntament han subscrit de suport, entre ells el nostre regidor Jordi Miró.

MES
22 de setembre de 2017

Comparteix: