Matrícula oberta per als cursos de català per a adults

El Servei Local de Català ha obert el període de matrícula per a tots els cursos de català per adults que oferta aquest curs. L’horari d’atenció al públic del servei és de dilluns a dijous de 10h a 13h i els dimarts i dijous també de 16:30h a 19:30h.

matriculacursoscatalaEl Servei Local de Català ofereix per al curs 2017-2018 cursos de tots els nivells i també dos cursos complementaris, un de conversa de nivell avançat i un altre d’ortografia d’accentuació i esses. Els nivells que es poden cursa al servei local són Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència i Superior (C2).

La matrícula per a tots els cursos s’ha de tramitar a l’oficina del Servei Local de Català (plaça de Sant Ramon, 23-24). L’horari és de dilluns a dijous de 10h a 13h i els dimarts i dijous també de 16:30h a 19:30h.

Per a formalitzar la matrícula és imprescindible acreditar el nivell de català. En el cas de no disposar de l’acreditació cal sol·licitar una prova de nivell al mateix servei trucant al 935.802.751.

Comparteix: