Els Mossos requisen el material d’una paradeta d’ERC

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local continuen complint les ordres de Fiscalia i han requisat el material propagandístic de l’1 d’octubre en una paradeta d’ERC.

Cerdanyola, com la majoria de municipis catalans, està vivint dia rere dia, des de l’anunci del referèndum, un atac constant als partidaris al referèndum. Si dijous passat van actuar per primera vegada en el tret de sortida de les encartellades, aquest matí han tornat a actuar a la paradeta que la secció local d’ERC va instal·lar a la Plaça Abat Oliba, on tres patrulles de Mossos i Policia Local van requisar tot el material de campanya i van identificar a les regidores Helena Solà i Elizabeth Pasamonte.

Helena Solà ha anunciat a les seves xarxes socials que “Si ens tornen a identificar, cada cop que passi ja sigui perquè estem en una paradeta informativa, un acte o encarrellant, informarem els cossos policials que denunciarem la seva actuació als tribunals corresponents, ja que considerem que la instrucció que han rebut, vulnera els nostres drets fonamentals”.

ERC no pensa aturar la campanya. La regidora Elizabeth Pasamonte ha publicat a les xarxes que aquesta mateixa nit encartellarà pel Sí al Referèndum, alhora que ha anunciat que demà a les 20 hores del vespre hi haurà una convocatòria davant de l’Ajuntament per empaperar la ciutat amb aquest cartell que la web empaperem.cat ha facilitat per descarregar-ho en PDF.

Els partits a favor del Referèndum estan demostrant dia rere dia que no tenen por a les amenaces que arriben des del Regne de Felip VI, unes amenaces que estan deixant a la “democràcia espanyola” en evidència davant tot el món.

Comparteix: