MES, Moviment d’Esquerres: “Estem al costat de tots els alcaldes i alcaldesses que volen garantir el Dret a Decidir”

El passat dissabte MES ha acompanyat al món local per denunciar l’abús de les institucions espanyoles.

mesDes de MES, Moviment d’Esquerres pensen que la resolució del Fiscal General de l’Estat contra més del 75% dels alcaldes i alcaldesses de Catalunya és una irresponsabilitat política i jurídica que, a més, mostra novament una actitud amenaçant i autoritària per part de les altes estructures i institucions espanyoles. La formació política, concretament, va obtenir en les passades eleccions municipals més d’un centenar de regidors arreu del territori i quasi una desena d’alcaldies, en solitari o en coalició amb altres organitzacions polítiques. En aquest context, expressen el següent:

  • MES, Moviment d’Esquerres estarem al costat dels nostres alcaldes i regidors i també del conjunt de càrrecs electes amenaçats per la fiscalia pel simple fet de garantir el dret a vot dels seus veïns i veïnes;

  • Respectarem la decisió dels nostres càrrecs electes, però el nostre posicionament és que si s’ha d’anar a declarar, hi anirem. L’únic que han fet ha estat, com en qualsevol altre procés electoral, col·laborar amb el Govern de la Generalitat per tal que els ciutadans puguin anar a votar amb normalitat el dia del Referèndum;

  • Seguirem treballant amb la resta de municipis, amb el Parlament de Catalunya i amb el Govern de la Generalitat per tal que els veïns i veïnes dels nostres pobles i ciutats puguin exercir el seu dret a vot amb normalitat el proper 1 d’octubre;

  • Donem suport i assistirem a la concentració d’alcaldes i alcaldesses aquest dissabte a les 12h a la Plaça Sant Jaume, convocada per l’AMI i l’ACM.

Comparteix: