L’Ajuntament subvenciona el programa ACFA 2017 amb 1.500 euros

L’Ajuntament de Cerdanyola ha signat un conveni de col·laboració per implementar el programa organitzat per l’entitat ‘ACFA 2017′. La subvenció serà de 1.500 euros.signatura_conveni_afac

Els objectius generals del conveni són fomentar la millora de la qualitat de vida i la situació social, potenciant i donant suport a les capacitats individuals i familiars dels cuidadors dels malalts amb demència d’Alzheimer i als malalts d’Alzheimer.

Això es concreta ajudant a la persona cuidadora perquè afronti la demència del malalt i els canvis que es produiran en la família. Facilitant un espai de comunicació que els permeti un maneig millor dels seus conflictes. Evitant l’aïllament social del cuidador. Ajudant a qui cuida perquè identifiqui formes constructives d’expressar sentiments. A més, l’ACFA també implementa tallers per malalts d’Alzheimer

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte esmentat mitjançant l’atorgament d’una subvenció de 1.500€.

L’Associació Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola del Vallès és una entitat que treballa a favor dels familiars de les persones  per la malaltia. Donen suport i ajuden a millorar la qualitat de vida dels malalts.

Comparteix: