La Jugatecambiental comença temporada posant a punt el Parc del Turonet

La primera sessió del nou cicle de la Jugatecambiental es durà a terme el diumenge 17 de setembre. L’horari i el lloc de realització seguirà sent a les 11:30h al Parc del Turonet. La temporada de tardor s’allargarà fins al 26 de novembre, amb sessions setmanals

JugatecambientalLa Jugatecambiental s’activarà el diumenge 17 de setembre proposant als infants que hi participin fer una posta a punt l’hort del Turonet. L’objectiu és plantar hortalisses al popular jardí de les papallones, endreçant l’espai i garantint que els seus habitants gaudeixin del millor hàbitat.

L’endreça i plantació d’hortalisses al jardí de les papallones donarà pas el diumenge 24 de setembre a una altra activitat dedicada al coneixement d’aquests animalons així com d’altres insectes que hi viuen. Una tasca que es combinarà amb la realització de manualitats.

El programa de la Jugatecambiental

La previsió és fer un total d’11 sessions de la Jugatecambiental tots els diumenges entre les 11:30h i les 13:30h al Parc del Turonet i estaran guiades per educadors/es. Participar-hi és gratuït i obert a tothom. Durant la temporada de tardor es realitzaran activitats molt variades que faran reflexionar als infants sobre temes com el model de mobilitat, el descobriment de la natura, la sostenibilitat, etcètera.

La Jugatecambiental

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona a través del Programa d’Educació per a la Sostenibilitat i diferents Ajuntaments metropolitants, entre els quals el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l’entorn i el civisme.

Programa de la Jugatecambiental

Comparteix: