I Cerdanyola esdevingué Blues

La Biblioteca Central de la ciutat acollirà una mostra retrospectiva de la història del Festival Internacional Blues de Cerdanyola.

Imatge: bluesdecerdanyola.com

Imatge: bluesdecerdanyola.com

Les persones que vulguin recordar la història del Festival Internacional Blues de Cerdanyola estan d’enhorabona perquè aquest any es podrà veure la mostra ‘I Cerdanyola esdevingué Blues’. Organitzada per la Comissió del Festival de Blues i la Biblioteca Central les persones visitants podran veure fotografies de totes les edicions del festival, samarretes, cartells, xapes, entrades d’espectacles, publicitat antiga i d’altres materials que durant aquests anys han anat generant el nostre Festival de Blues.

Aquests dies es treballa de valent per muntar l’exposició a la Biblioteca Central. La regidora de Cultura, Elvi Vila, ha volgut conèixer de primera mà com van  els preparatius de la mostra que es podrà visitar a l’equipament cultural del 25 de setembre al 8 d’octubre. Vila va explicar als membres de la Comissió que l’Ajuntament fa una crida a qui tingui materials vinculats amb el Festival perquè l’aporti a la mostra. Els materials es poden portar a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

I Cerdanyola esdevingué Blues

Dates: 25 de setembre al 8 d’octubre

Organitza: Comissió del Festival de Blues + Biblioteca Central de Cerdanyola

Públic: adults

Lloc: plantes 0 i +2  de la Biblioteca Central

Exposició de Joan Vizcarra

La Biblioteca Central acollirà una exposició de Joan Vizcarra, autor del cartell de la XXVII edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola. S’hi podrà veure l’original del cartell però també tot el treball previ que ha generat l’artista per arribar-hi. També hi haurà una selecció de les darreres produccions que ha realitzat tot inspirant-se en el món de la música.

Exposició de Joan Vizcarra

Dates: 18 de setembre fins al 9 d’octubre

Organitza: Comissió del Festival de Blues

Lloc: Sala d’exposicions de la Biblioteca Central

Informació del Festival Internacional Blues de Cerdanyola

Web  Facebook  Twitter

Comparteix: