L’art Jove tornarà a conquerir els jardins del MAC

La IV Jornada d’Art i Joves transformarà un espai a l’aire lliure amb l’art d’artistes emergents de la ciutat salpebrant-ho amb altres arts com la música, de la mà del grup cerdanyolenc Sonío Negro.

art11Les joves artistes de la ciutat mostraran a la ciutat la seva feina en la jornada ‘Art i Joves 2017′ que es celebrarà als jardins del MAC Can Domènech el dissabte 16 de setembre de 10 a 14 i de 17 a 20h. A les 19h començarà el concert del grup cerdanyolenc Sonío Negro, tot un colofó de luxe a una jornada de l’art jove entès en múltiples vessants.

L’objectiu de la jornada ‘Art i Joves’, organitzada per l’Ajuntament a través del treball conjunt del Servei de Joventut, el Casal de Joves i el MAC, és mostrar al públic la tasca que desenvolupen joves nous valors de Cerdanyola del Vallès en qualsevol àmbit de l’art i contribuir a difondre el seu treball. De moment s’han fet 3 edicions amb molt bona resposta.

Un marc emblemàtic

Per un dia, el jardí del museu es converteix en una exposició a l’aire lliure on es troben diferents vessants de l’art. L’activitat s’estructura en diverses parades i és amenitzada per grups i intèrprets joves de la ciutat, ja que la música és també una manifestació artística i la intenció és conjugar especialitats diferents en un mateix entorn.

En el marc de la jornada, el Museu d’Art de Cerdanyola serà obert al públic i s’inaugurarà l’exposició Cabeza de Pato i Altres rebel·lies, d’Ivonne Navarro. Una mostra que es veurà al MAC fins al 5 de novembre.

Aquesta exposició forma part de ‘Tot revisitant Smith’, una proposta que planteja un diàleg de joves creadors amb les disciplines del polifacètic creador Ismael Smith.

Sonío Negro

El grup cerdanyolenc Sonío Negro presentarà a Can Domènech el seu primer disc ‘Cántale a la vida’. Ho farà en un concert que comptarà amb la col·laboració de l’arpista cerdanyolenc Josep-Maria Ribelles.

Sonío Negro l’integren Helena Prieto (veu), Edgar López (guitarra), Víctor Sáez (cajón) i Andrea Fernández (Flauta travessera). Defineixen el seu treball com a  fussió flamenca. I en concret el seu disc ‘Cántale a la vida’ el presenten com “una reunió de diferents etapes i moments de la vida, traslladades a l’àmbit musical.” Afegeixen que és un treball “amb gust però implacable, l’àlbum ens expressa, amb els seus 7 temes, sentiments que neixen i romanen, tot i els anys, a flor de pell.

La jornada Art i Joves i les activitats que s’hi fan són també el marc de celebració del 8è aniversari del Museu d’Art de Cerdanyola.


Informació del grup Sonío Negro

Informació de la mostra ‘Tot revisitant Smith’

Comparteix: