Les CAV donen suport al referèndum de l’1-O

Les CAV es manifesten a favor del referèndum i demanen una amplia participació de tota la ciutadania.

El proper 1 d’octubre és una data molt important per Catalunya i de la mateixa manera per a les CAV. Aquest dia està vinculat directament al dret a l’autodeterminació  i ens preguntarem si volem – o no- esdevenir un estat independent en forma de república.

El referèndum és per si mateix una eina de participació política molt potent que en aquest cas esdevé essencial per a que el poble català es manifesti sobre la indepèndencia de Catalunya, l’únic a qui cal preguntar.  El proper 1 d’octubre, sigui quina sigui la posició de cadascú, hem de participar per fer saber el nostre posicionament. Des de les CAV tenen molt clar que és la participació el que dotarà de garanties democràtiques aquest procés.

La ciutadania s’ha mobilitzat en nombroses ocasions per a la independèncencia, però ens cal aquest referèndum, una eina clarificadora que ens permeti a totes les persones pronunciar-nos sobre aquesta qüestió específica i no vinculada a cap votació de partits.

CxJNXe3WgAAeefM

@jmosunalopez

Josep Maria Osuna, alcalde de Ripollet, membre de COP- Compromís per Ripollet, integrant de les CAV deia el passat juliol:“tenim davant nostre una eina molt potent i una oportunitat irrenunciable, que fa pocs anys era inimaginable. Per tot això els alcaldes i alcaldesses que aspirem al canvi no podem romandre passius, sinó que hem de prendre partit l’1 d’octubre. Hem de prendre partit el dia 1 d’octubre per tal d’assegurar que sigui un èxit de participació i en definitiva una victòria del poble”.

Des dels ajuntaments, a govern o oposició, des del carrer, a cada racó de cada municipi treballarem per a que Catalunya s’expressi sense pors i en plena llibertat.

Comparteix: