Ciutadans presenta un recurs d’impugnació al decret d’Escolà

Ciutadans Cerdanyola presenta recurs d’impugnació al decret d’alcaldia de suport a les lleis separatistes per afavorir l’1-O. El portaveu municipal de Cs reclama “deixar sense efecte” la decisió del govern municipal, ja que la seva il·legalitat ha estat confirmada pel Tribunal Constitucional.

ciutadanscdvCerdanyola del Vallès, 12 de setembre. El grup municipal de Cs a l’ajuntament de Cerdanyola, ha presentat un recurs d’impugnació al decret d’alcaldia signat en suport a les lleis separatistes aprovades pel Parlament de Catalunya. El text al·lega que l’acte administratiu de l’alcalde és conseqüència de diverses accions polítiques “il·legals i suspeses per part del Tribunal Constitucional i per tant sense vigència ni marc jurídic legal”.

El portaveu de la formació taronja a Cerdanyola, Pau Ortolà ha explicat que el seu grup ha adoptat aquesta mesura perquè té “el compromís de vetllar per un ajuntament que compleixi les lleis” i en aquest sentit ha destacat que les corporacions locals “no seran còmplices d’un colp a la democràcia”.

“Des de Ciutadans no es permetrà que l’alcalde faci un ús ideològic de la institució”, ha manifestat l’edil de la formació taronja. Ortolà ha recordat que “l’ajuntament representa a tots els ciutadans”, i ha afegit que “el govern municipal no pot posar la ciutat al servei d’un projecte que pretén aixecar fronteres i enfrontar els catalans amb la resta dels espanyols”.

Comparteix: