Conèixer a fons l’Ismael Smith

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Museu d’Art, organitza el proper diumenge una visita guiada a l’exposició del MNAC ‘Ismael Smith, la bellesa i els monstres’

Granados_SMITHQui vulgui conèixer a fons l’Ismael Smith, un artista molt vinculat a la nostra ciutat, té l’oportunitat de fer-ho el proper diumenge participant a la visita guiada que el MAC organitza a ‘Ismael Smith, la bellesa i els monstres’, la gran exposició retrospectiva que el MNAC li dedica.

Les places per participar-hi són limitades, raó per la qual cal inscripció prèvia trucant al telèfon del MAC 935 914 130 de dimarts a dissabte de 17 a 20h  El punt de trobada establert per la visita és la porta del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a les 12h. Adreça: Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n, 08038 Barcelona. El preu de l’activitat és de 4,5 € per persona (entrada reduïda)


Exposicions ‘Nude and naked’ i ‘Tot revisitant Smith’, dedicades a Smith, actualment al MAC

Informació de la mostra ‘Ismael Smith, la bellesa i els monstres’, al MNAC

Comparteix: