Comencen les inscripcions per la visita al poblat iber de Lauro

Qui vulgui inscriure’s ha de trucar al 935 804 500.  La sortida es farà el diumenge 17 de setembre,  de  9 a 14  h. És una activitat gratuïta i les places per assistir-hi són limitades.

lauro_portadaDiumenge 17 de setembre el CRAC i el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver ens proposen anar a visitar el poblat iber del Puig del Castell de Samalús, al Vallès Oriental, un important jaciment que es va començar a excavar l’any 2011.

De la mà del director de les excavacions, Marc Guàrdia, es visitarà un assentament que, com Ca n’Oliver, està situat en un lloc estratègic, en aquest cas el massís del Montseny. Malgrat el poc temps que fa que s’excava, els treballs arqueològics han posat en evidència que es tracta d’un poblat de grans dimensions amb una fortificació formada per set torres defensives i un perímetre de muralla d’1 Km. Hom pensa que podria ser la ciutat ibèrica de Lauro de què parlen les fonts clàssiques.

L’activitat és gratuïta i està recomanada per a majors de 10 anys. No és apte per a persones amb problemes de mobilitat. Cal portar calçat adequat per a fer senderisme.

Per participar-hi cal inscriure’s al Museu de ca n’Oliver o bé trucant al te. 935 804 500. Avui comencen les inscripcions que es perllongaran fins al 15 de setembre. Les places són limitades. El desplaçament es farà en autocar. El punt de trobada serà l’ateneu a les 8.45h. El retorn serà a les 14h.

El mateix diumenge 17 de setembre, el Museu d’Història recorda que com cada tercer diumenge de mes l’església de Sant Iscle estarà oberta de 10 a 14 h i s’hi farà una visita guiada gratuïta a les 12 h.

Comparteix: