Indiana Jones arriba a Cerdanyola carregat de tresors

El peculiar arqueòleg i professor, així com les pel·lícules que ha protagonitzat, han estat un referent perquè molts joves encaminessin la seva trajectòria professional cap a l’arqueologia, tot veient al cinema les aventures de l’heroi

indiana_22El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver acollirà a partir del 7 de setembre l’exposició  A la recerca dels tresors perduts sobre la saga de  l’Indiana Jones. Es tracta d’una mostra produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), l’Arqueoxarxa i Rubens Produccions. Visitant-la es podran descobrir els tresors que amaga el misteriós hangar nord-americà, l’Àrea 51, que com diu Indy “haurien d’estar en un museu”. El Sant Graal, l’Ídol d’Or de la Fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història.

L’exposició A la recerca dels tresors perduts es podrà visitar del 7 de setembre al 26 de novembre al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver.

La inauguració de l’exposició es farà el dia 7 de setembre, a les 19h, en un acte obert a tothom. Comptarà amb la participació del comissari de la mostra, Ruben Molins, el director del museu, Joan Francès, i la regidora de Cultura, Elvi Vila.

Fitxa tècnica

Exposició: A la recerca dels tresors perdut

Del 7 de setembre al 26 de novembre.

Horaris de visita de l’exposició:

Fins al 30 de setembre

Dimecres, dijous i divendres de 17 a 20 h
Dissabtes d’11 a 14.30 i de 16.30 a 20.00 h
Diumenges i festius de 10.30 a 14.30 h

A partir de l’1 d’octubre

Dijous i divendres de 16. 30 a 19.30 h
Dissabtes d’11 a 14.30 i de 16.30 a 20 h
Diumenges i festius de 10.30 a 14.30 h

Lloc: Museu i Poblat Ibèric de ca n’Oliver (carrer de València, 19)

Telèfon: 935 804 500 / 936 923 322

a.e. museucanoliver@cerdanyola.cat

Facebook

Comparteix: