Ja pots inscriure’t als cursos i tallers de l’Ateneu!

L’Ateneu presenta el curs 2017-2018 una àmplia oferta d’activitats de tota mena. El preu es mantindrà en una fórmula trimestral molt assequible, i hi torna haver la possibilitat de la tarifació social per a les persones que ho sol·licitin i compleixin els requisits

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

L’Escola d’Arts de l’Ateneu posarà en marxa ben aviat els tallers i activitats del curs 2017-2018. Ho fa presentant una proposta àmplia i variada, tant en l’àmbit de les arts escèniques com en el de les arts plàstiques. L’Aula de Teatre, l’Escola Dansa i l’Escola Arts Plàstiques ofereixen un ventall de més de 30 cursos i tallers, alguns dirigits a públic adult i uns altres a infantil i/o jove.

Qui vulgui fer teatre, només ha d’informar-se quin és el grup més adient a la seva edat i experiència. L’Aula de Teatre contempla cursos de diferents nivells per a infants i adults. A més també ofereix el taller Representem els contes! per a infants de 6 i 7 anys el curs Expressió dramàtica (7-9 anys) amb l’objectiu d’introduir l’alumnat en les diverses tècniques teatrals.

També l’Escola de Dansa ofereix diferents nivell de dansa creativa, clàssica (ballet) i jazz. Segons l’edat i el nivell de l’alumnat hi ha fins a tres nivells de dansa creativa, sis de ballet. A més, l’oferta inclou la modalitat de dansa jazz i tres nivells de jazz infantil, amb el que es completa i consolida la línia de Dansa jazz paral·lela a la línia de Ballet, per a què els alumnes puguin triar entre els dos estils amb una oferta de qualitat. El curs vinent se seguirà realitzant el curs de Microgimnàstica basat en el mètode de teràpia corporal que té com a base l’estirament i el desbloqueig de la cadena muscular posterior.

Els cursos i tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques estan dirigits a persones a partir dels 16 anys a excepció de la Plàstica per a Infants i Joves, que està obert a infants des dels 5 anys fins a joves que cursin 3r d’ESO, i els tallers d’Expressió Artística, Joc en família per a infants de P3 i P4 acompanyats d’un adult. La resta de cursos i tallers aglutinen una gran varietat de tècniques: Acrílic, Pintura tècniques aquoses, Oli tècniques experimentals, Escultura, Ceràmica, Dibuix al natural amb model, Gravat i estampació, Joieria, Art tèxtil i Arts decoratives. A mes, també existeixen els Tallers Oberts, espais de treball per a persones amb una base de coneixements ja consolidada que vulguin desenvolupar projectes de creació, en solitari o col·lectiu, amb la tutoria d’un professor/a especialitzat.

Tota la informació de l’oferta formativa es recull al document adjunt, tant la que organitza l’Ajuntament com les entitats. Cal afegir-hi una activitat de meditació, que oferirà a l’Ateneu l’Escola Atenció Conscient de la Fundació de Desenvolupament Transpersonal. Els dimarts, de 21h a 23h, es treballarà la Meditació terapèutica, i els dissabtes, de 10h a 14h, s’ferirà l’Espai Àgora, una proposta per compartir reflexions, temes culturals, etcètera. Per contactar-hi cal adreçar-se a l’Escola Atenció Conscient (passeig de Cordelles, 16, 2n 2ª) o bé a Gemma, 650 441 096 / 935 946 246.

Inscripcions
Per inscriure’s en alguna activitat cal adreçar-se a la recepció de l’Ateneu per recollir l’imprès d’inscripció o bé baixar-se’l punxant aquí

Un cop omplert el document s’ha de presentar a la recepció de l’Ateneu, on el segellaran per, posteriorment, registrar-lo a l’OAC, un tràmit que si cal pot fer una persona diferent de l’alumne sense que calgui autorització explícita. El termini d’inscripció es tanca quan els grups assoleixen el seu màxim d’alumnes.

Pel que fa als grups tancats, s’obre una llista d’espera per si es produís cap vacant abans no comenci el curs.


Opuscle amb la informació dels tallers i cursos de l’Ateneu

Comparteix: