La UAB, en novena posició al rànquing de Xangai en l’àmbit de la veterinària

La UAB ocupa la novena posició mundial en l’àmbit de la veterinària a l’Academic Ranking of World Universities (ARWU), el rànquing que elabora la Universitat Jiao Tong de Xangai.

Captura de pantalla de 2017-07-19 19-13-34La qualitat de la docència i la recerca en veterinària a la UAB l’ha situat en la novena posició mundial en l’edició de 2017 del rànquing de Xangai, l’Academic Ranking of World Universities (ARWU) que elabora la Universitat Jiao Tong de la ciutat xinesa. Es tracta d’una de les classificacions d’institucions d’educació superior més prestigioses.

La UAB apareix entre les 51 i 75 millors universitats en l’àmbit de les ciències agrícoles, entre la posició 76 i la 100 en matemàtiques, geografia, ecologia, economia i biotecnologia; entre les posicions 101 i 150 en física, instrumentació científica i tecnològica, biologia humana, farmacologia, ciència i enginyeria ambientals, nanociència i nanotecnologia; i s’ha classificat entre les posicions 151 i 200 en química, biologia, medicina clínica, salut pública, tecnologia mèdica, ciència i tecnologia dels aliments, energia i ciència i enginyeria de materials.

L’Academic Ranking of World Universities (ARWU) es va publicar per primer cop el juny de 2003. ARWU considera sis indicadors objectius per classificar les universitats: el nombre d’estudiants i professors guardonats amb el Premi Nobel o amb la Medalla Fields, el nombre d’articles científics d’alt impacte seleccionat per Thomson Reuters, el nombre d’articles publicats a les revistes Nature i Science, el nombre d’articles indexats al Science Citation Index – Expanded and Social Sciences Citation Index, i el rendiment relatiu de cada universitat. Font de la notícia: web de la UAB.

Pàgina web del rànquing:
http://www.shanghairanking.com/

Comparteix: