Els busos canviaran l’horari durant l’agost

En les línies urbanes, el SU1 i SU3 tindran una freqüència de pas de 60 minuts i el SU2 romandrà sense servei.

buscerdanyolaEntre l’1 i el 31 d’agost, els horaris de les línies urbanes i interurbanes d’autobusos que passen per la ciutat es veuran alterats. La línia SU2 Bellaterra-Cerdanyola-Can Cerdà restarà sense servei entre les dates especificades. D’altra banda, les línies SU1 i SU3 modificaran els seus horaris habituals.

La SU1 Canaletes-Can Coll-Cerdanyola tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Can Coll serà a les 9:02h i l’última a les 20:02h. Des del CAP Canaletes (avinguda de Canaletes/carrer de la Clota) la primera sortida serà a les 8:30h i la darrera a les 19:30h. Aquesta línia no oferirà servei els diumenges i festius.

La SU3 Renfe – UAB – CAP Canaletes també tindrà un interval de pas de 60 minuts de dilluns a dissabte. La primera sortida des de Renfe-UAB serà a les 9:30h i l’última a les 20:30h. Des del CAP Canaletes, la primera sortida es produirà a les 9:00h i la darrera a les 20:00h. Tampoc hi haurà servei d’aquesta línia els diumenges i festius.

Pel que fa a les línies interurbanes A4 (Barcelona – Cerdanyola – Sant Cugat), B7 (Cerdanyola – Sant Cugat – Rubí), B1 (Cerdanyola – Badia – Barberà – Sabadell) i B2 (Sabadell – Cerdanyola – Ripollet), l’horari dels dies feiners passarà a ser l’habitual dels dissabtes de tot l’any. La línia e3 (Barcelona-Cerdanyola-UAB) tindrà un interval de pas de 45 minuts els dies feiners. Els diumenges i festius l’interval serà de 80 minuts. A més, els dissabtes, diumenges i festius els autobusos només arribaran fins a la ronda de Serraperera/Renaixença.

Recorreguts de les línies d’autobús

Web Moventis

També podeu descarregar-vos en el mòbil l’app ‘Moventis’ i consultar els horaris des del vostre dispositiu.

Comparteix: