La Universitat Popular de Cerdanyola fa dos anys!

Un 4 de juliol, de 2015 la Universitat Popular de Cerdanyola va iniciar amb una tertúlia que en vàrem dir la tertúlia “zero”. Durant dos anys han organitzat una desena d’actes i avui a les 19 hores a la terrassa de l’Ateneu faran balanç del recorregut.

cartells_actes_upcdv

La Universitat Popular de Cerdanyola va iniciar el seu camí al Buirac un migdia de dissabte 4 de juliol de 2015. L’entitat va fer una crònica del primer acte que començava així:

Vermut al Buirac. Dissabte 4 de juliol de 2015. Migdia.

Som 9 persones. Al carrer cau una calda que desfà els cervells…Tot i no tenir ventiladors ni aire condicionat, al casal estem millor que fora.

Expliquem el motiu de l’inici de les tertúlies i les característiques que li suposem a aquesta activitat. I que la d’avui en diem «tertúlia zero» esperant que la gent que ha vingut convidada pel grup promotor ens traslladi la seva impressió i opinió respecte a la proposta que fem.

Avancem que la Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès farà també debats, cursos i seminaris, tallers, etc.

(…) i així ha estat.

Durant els dos anys següents el col·lectiu s’ha mostrat en plena forma, organitzant tertúlies, presentacions de llibres, tallers, passejades,.. Aquest curs estan realitzant un cicle sobre comunicació que s’ha convertit “en l’aposta més completa fins ara”, expliquen.

El projecte, que va comptar amb nou persones al primer acte, ja reuneix a més de trenta habituals i continuarà creixent gràcies a la seva bona feina, al seu portal web i a presència a les xarxes socials: Facebook i Twitter.

Per recordar tot aquest temps la Universitat Popular ha organitzat una trobada aquest vespre a la terrassa de l’Ateneu on es farà una mica de balanç de les activitats fetes i es parlarà de les que en resten per fer.

Comparteix: