El documental “Herederos de la Bestia” tancarà el Festival Fantosfreak ’17

Diego López, un dels directors del documental i responsable de la secció Brigadoon al Festival Internacional de Sitges, assistirà a la gala de lliurament de premis del Fantosfreak.

Imatge: http://www.catalanfilmsdb.cat

Imatge: http://www.catalanfilmsdb.cat

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks posarà el punt final a la seva XVIII edició amb la projecció del documental Herederos de la Bestia, el dissabte 22 de juliol, a les 21:30h, al Museu d’Art de Cerdanyola i amb accés gratuït. El documental, creat per Diego López i David Pizarro, explica tots els secrets de la pel·lícula El día de la Bestia, un dels treballs més exitosos d’Álex de la Iglesia amb 14 nominacions als Premis Goya 1995 i guanyador de 6 d’ells: Millor Director, Millor Actor Revelació, Millor Direcció Artística, Millor Maquillatge i Perruqueria, Millor So i Millors Efectes Especials.

El documental Herederos de la Bestia es va estrenar en el darrer Festival Internacional de Sitges i des de llavors s’ha projectat en diversos festivals nacionals i internacionals amb una molt bona rebuda.

A més de la projecció d’Herederos de la Bestia, Diego López, un dels seus directors, assistirà al lliurament de premis del Festival Fantosfreak el divendres 21 de juliol i donarà alguna pinzellada sobre el 50è aniversari del Festival de Sitges, que se celebrarà a l’octubre.

Les projeccions dels curts finalistes al XVIII Fantosfreak es faran del 17 al 21 de juliol al Parc del Turonet.

Comparteix: