El Campus Ítaca reuneix a la UAB a gairebé 400 joves de 3r d’ESO

El dimarts 4 de juliol es va fer l’acte de cloenda del primer torn del campus amb la presentació dels resultats dels treballs dels joves participants.

campusitaca_1Joves de Cerdanyola, dels instituts Banús, Jaume Mimó, Gorgs i Forat del Vent estan participant al Campus Ítaca, del qual enguany es fan dos torns. El primer va començar el 26 de juny i va acabar el dimarts 4 de juliol amb l’acte de cloenda on els estudiants participants van poder presentar els resultats dels seus projectes de recerca. El segon torn tindrà lloc entre el 6 i el 14 de juliol. Aquest any, participaran al Campus Ítaca 387 joves de 79 centres de 33 municipis ubicats principalment al Vallès Occidental.

El Campus Ítaca està adreçat a alumnes de 3 d’ESO i es tracta d’unes estades lúdiques i formatives a la Universitat Autònoma de Barcelona. El programa està gestionat per la Fundació Autònoma Solidària amb la col·laboració de la Facultat de Ciències de l’Educació. El campus Ítaca té com a objectiu donar més oportunitats a adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic per tal de motivar-los a continuar els seus estudis. Al llarg del campus es combinen activitats lúdicoesportives i d’altres pedagògiques dinamitzades per professorat de la UAB. Les novetats d’enguany són les activitats proposades de traducció i interpretació, ciències de la comunicació, veterinària, toxicologia i òptica.

El dimarts 4 de juliol es va fer l’acte de cloenda del primer torn del campus amb la presentació dels resultats dels treballs dels joves participants. Joves de Cerdanyola, dels instituts Banús, Jaume Mimó, Gorgs i Forat del Vent estan participant al Campus Ítaca, del qual enguany es fan dos torns. El primer va començar el 26 de juny i va acabar el dimarts 4 de juliol amb l’acte de cloenda on els estudiants participants van poder presentar els resultats dels seus projectes de recerca. El segon torn tindrà lloc entre el 6 i el 14 de juliol. Aquest any, participaran al Campus Ítaca 387 joves de 79 centres de 33 municipis ubicats principalment al Vallès Occidental. El Campus Ítaca està adreçat a alumnes de 3 d’ESO i es tracta d’unes estades lúdiques i formatives a la Universitat Autònoma de Barcelona. El programa està gestionat per la Fundació Autònoma Solidària amb la col·laboració de la Facultat de Ciències de l’Educació. El campus Ítaca té com a objectiu donar més oportunitats a adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic per tal de motivar-los a continuar els seus estudis. Al llarg del campus es combinen activitats lúdicoesportives i d’altres pedagògiques dinamitzades per professorat de la UAB. Les novetats d’enguany són les activitats proposades de traducció i interpretació, ciències de la comunicació, veterinària, toxicologia i òptica.

Comparteix: