Estudiants de la UAB guanyen de nou el “Proyecto Mañana”

Com l’any passat, estudiants del Grau de Comunicació Audiovisual de la UAB han guanyat el concurs “Proyecto Mañana” amb dos projectes consistens en un concurs televisiu i un docu-reality. Els guardonats obtenen una beca trimestral de pràctiques a Atresmedia.

atresmedia,0Estudiants del Grau de Comunicació Audiovisual de la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB han guanyat el concurs “Proyecto Mañana 2017″, impulsat per Atresmedia, amb dos projectes consistents en un concurs de televisió i un docu-reality. El premi consisteix en una beca trimestral per fer pràctiques a les àrees multimèdia del grup Atresmedia.

Ester Fernández, Laura Garcia i Paula Vilà van presentar el projecte “Tierra incógnita”, un concurs on els participants han de superar proves de lògica, algunes d’elles compartides amb l’audiència. I Eric Parra, Irene Servan i Jordi Terribas van defensar “Atrapados en el tiempo”, un docu-reality on els participants han de superar una sèrie de proves. Per la seva banda, Maria Gutiérrez, Carles Llorens, Xavier Morral i Francesc Xavier Ribes, professors del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat, van tutelar ambdós projectes.

El concurs va tenir lloc el 29 de juny passat a la seu d’Atresmedia a San Sebastián de los Reyes. Els estudiants de la Universidad de Málaga també van ser distingits. Hi participaven, a més, estudiants de les universitats Complutense de Madrid, Carlos III i San Pablo CEU.

El “Proyecto Mañana 2016″ té com a principal objectiu impulsar, executar i coordinar un projecte de recerca i desenvolupament en l’àmbit universitari que identifiqui i fomenti la creativitat i el talent entre els estudiants de comunicació audiovisual. El curs passat, en la primera edició del concurs en què va participar la UAB, estudiants de la Facultat ja van guanyar el concurs amb el disseny d’una emissora de ràdio musical i una sèrie de televisió.

Font: UAB
Comparteix: