S’activa un dispositiu especial per a la recollida de mobles dels carrers

L’Ajuntament reforça els equips que recullen els mobles que es deixen de manera incívica i sense avisar al carrer i recorda que existeix un servei gratuït de recollida

davUn nou equip dedicat a la recollida de mobles deixats sense avisar als carrers de la ciutat començarà la seva feina el proper divendres, 7 de juliol. Treballarà les nits dels divendres i els dilluns, dies en els quals s’ha detectat un augment d’aquests tipus d’accions. L’objectiu d’aquesta actuació, que té cost zero per l’Ajuntament, és reforçar la feina que ja es fa diàriament matí i tarda, recollint mobles i altres andròmines domèstiques deixades als carrers de la ciutat. Simultàniment els Agents Cívics faran tasques de reforç de la inspecció de la via pública, especialment en aquelles zones on s’ha detectat un increment de mobles al carrer.

L’Ajuntament espera que amb l’activació del nou equip i el treball dels agents cívics es normalitzi progressivament la situació dels carrers de la ciutat.

Recollida gratuïta de mobles

L’Ajuntament recorda que té a disposició de la ciutadania un servei de recollida gratuïta de mobles. L’únic que cal fer és trucar al telèfon 935 808 888, comunicar-ho i quedar d’acord en el punt on s’han de deixar els mobles perquè l’equip encarregat els reculli. Qui vulgui pot portar-los a la deixalleria, on podrà deixar-los sense problemes.

L’Ajuntament destaca la coresponsabilitat de bona part de la població, que actua com cal per evitar els problemes i molèsties que genera deixar els mobles a qualsevol lloc i sense avisar creant una imatge de deixadesa i de brutícia que no es correspon a la nostra ciutat.

Comparteix: