L’incendi d’una furgoneta causa cinc trasllats al Taulí per inhalació de fum

L’incendi d’una furgoneta, el passat dissabte 1 de juliol, va provocar la calcinació d’aquesta, danys a l’edifici i cinc trasllats a l’hospital Parc Taulí: un veí de la ciutat, tres agents de la Policia Local i un bomber.

El passat dissabte 1 de juliol, a les 2.00 hores, la policia local va rebre una trucada alertant de furgoneta cremant a l’avinguda del Turó, 13. Immediatament es va donar avís a Bombers, mentre una patrulla es dirigia al lloc, localiltzant la furgoneta cremant. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, el foc començava a cremar alguns elements de la tanca exterior i la façana de l’esmentat domicili.

A l’interior, al jardí es trobava el senyor J. C.P., que subjectava un dels seus gossos i intentava socórrer l’altre. El domicili es trobava ple de fum. També van arribar dues dotacions de Mossos d’esquadra. Amb ajuda de les mànegues d’aigua dels veïns i 3 extintors dels vehicles policials, es va aconseguir apagar el foc mentre arribaven els Bombers i dues ambulàncies.

Com a conseqüència del foc la furgoneta va quedar totalment calcinada. El domicili s’hauran de revisar els danys en horari diürn. Els cables aeris de telèfon i llum també van patir danys. El senyor J. C.P. i 3 agents van ser traslladats a l’hospital Taulí per inhalació de fum. Un Bomber també va patir danys i va ser atès a l’hospital de Sant Cugat. La titular de la furgoneta, E. P.S., va ser present durant l’incident, i va ser informada de les gestions a dur a terme.

Comparteix: