Vídeo de la intervenció policial a l’associació cannàbica de Cerdanyola

El 21 de juny els Mossos d’Esquadra van comissar 32.850 grams de marihuana i 2.150 grams de haixix per un valor de venda al mercat il·lícit de més de 200.000 euros. L’associació tenia inscrits més de 5000 socis.

Agents de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola van detenir, el 21 de juny, a Cerdanyola del Vallès, sis persones, de nacionalitat espanyola i veïns de Cerdanyola, que eren els màxims responsables d’una associació cannàbica aparentment legal que utilitzaven per tapar un delicte continuat contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

x

Els agents havien rebut informació que en aquest local hi entrava i sortia gent constantment, i que s’hi estaven poc temps a dins. Davant d’aquests indicis i d’altres, es va iniciar una investigació per determinar si l’associació funcionava com a un punt de venda de substàncies estupefaents relacionades amb el cànnabis.
Els mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cerdanyola van identificar i escorcollar diverses persones que entraven i sortien del local amb substàncies i marxaven ràpidament per consumir-les a altres espais o fins i tot per revendre-les. Amb aquesta informació, els investigadors van sol·licitar autorització al Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Cerdanyola, per fer una entrada i registre amb la col·laboració d’agents de la unitat de seguretat ciutadana.
El 21 de juny es va fer una entrada i registre en aquesta associació a l’interior de la qual es van localitzar 32.850 grams de marihuana de diferents classes i 2.150 grams de haixix. També es van trobar balances de precisió i diners en efectiu. Els agents van detenir sis persones vinculades amb l’associació. Les substàncies estupefaents tenen un valor al mercat il·lícit de més de 200.000 euros.
A més, els investigadors van detectar que l’associació no només s’abastia de marihuana sinó que disposava d’altres substàncies, com el haixix, que s’havia adquirit il·lícitament. A  banda, els agents van localitzar vuit persones associades que tenien menys de 21 anys. Aquest fet incompleix els estatuts de creació que prohibeixen l’entrada a menors d’aquesta edat. Els detinguts van passar a disposició judicial el 23 de juny i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. L’operació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb aquests fets.
Comparteix: