Voleu millorar l’accessibilitat del vostre edifici? Ara és el moment!

La convocatòria 2017 pels ajuts per a la millora de l’accessibilitat dels edificis residencials. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 29 de setembre i el poden demanar les comunitats de propietaris d’edificis d’ús residencial construïts abans de 1981. El percentatge subvencionable és el 50% del cost de l’obra.

Barri de Les FontetesDes d’avui i fins al 29 de setembre està obert el termini per a la presentació de sol·licituds dels ajuts de rehabilitació per obres per a la millora de l’accessibilitat en edificis d’ús residencial per les comunitats de propietaris per l’any 2017. Prèviament a la sol·licitud d’ajut el tècnic responsable de l’obra haurà de presentar l’informe d’idoneïtat a l’entitat col·laboradora abans del 15 de setembre, tot i que aquest termini es podrà tancar abans si s’ha exhaurit la dotació pressupostària que és de 5.000.000 d’euros per als municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’objectiu del Programa és oferir subvencions a fons perdut per a la millora de l’accessibilitat en edificis residencials de l’àrea metropolitana de Barcelona, per tal de millorar les condicions i la qualitat de vida de les persones.

El percentatge subvencionable és del 50% del cost de l’obra, que no inclou els impostos i taxes municipals, i fins a 4.000€ per habitatge o per cada 100m2 útils de local.

Requisits

Els edificis en els que es facin les obres de rehabilitació per a millorar l’accessibilitat han d’estar construïts en una data anterior al 1981, ser de titularitat privada i que com a mínim el 70% de la seva superfície construïda es destini a ús residencial.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge de Cerdanyola a l’Avinguda de Lluís Companys, 8 o al correu electrònic info.habitatge@cerdanyola.cat També es pot consultar el web del Consorci d’Àrea Metropolitana http://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-accessibilitat-2017

Comparteix: