Més de 380 infants han començat els Casals d’Estiu Municipals

Ahir es van posar en marxa els Casals d’Estiu Municipals, que enguany es duen a terme a les escoles Xarau i Collserola.

casal_calle_escolas-2612Entre ahir i el 28 de juliol, més de 380 infants participaran als Casals d’Estiu Municipals de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. En total seran cinc torns setmanals (de dilluns a divendres) de 8:30h a 16:30h.

L’oferta dels Casals d’Estiu Municipals, els de lleure adaptat i els ordinaris, està adequada a l’edat dels infants amb un ritme d’activitats coherent a les seves característiques. Els infants i la seva creativitat tornaran a ser els protagonistes durant els Casals amb activitats especialitzades com Sons i ritmes, Experimentació i sentits, Cosdansa o Interpretació i contes per als més petits (P3 a 1r) i unes altres com Ritme i batucada, Customització i creació, Arts escèniques i teatre social o Ball modern per als més grans (de 2n a 6è) . A més, cada grup gaudirà d’un dia de piscina al Bosc Tancat i una excursió setmanal.

Més informació dels Casals d’Estiu Municipals http://bit.ly/2rwdb1z

L’estiu Jove

Els joves també tindran el seu espai aquest estiu al Casal de Joves. Piscina, Jocs d’aigua, Tallers… són les activitats escollides pels mateixos joves per a fer aquest estiu entre el 3 i el 28 de juliol. Fins al moment s’han inscrit 33 joves a l’Estiu Jove i encara queden algunes places vacants per a participar-hi. Les inscripcions es poden fer al mateix Casal de Joves (passeig del Pont, 46) i per a més informació es pot trucar al 935 805 869 o 670 485 750

Comparteix: