PDCat presentarà tres mocions al ple de juny

Els regidors del Partit Demòcrata han entrat per registre a l’Ajuntament tres mocions per ser tractades durant el Ple ordinari de la propera setmana, totes elles relacionades amb Cerdanyola, alhora que critica les mocions que es debaten als plens sense cap contingut local.

PDeCAT presentació mocions JunyLes mocions presentades demanen el desamiantatge de Cerdanyola, la modificació de línies de bus urbà i la retirada de símbols franquistes a la ciutat.

Moció pel desamiantatge de Cerdanyola

Donat que la nostra ciutat ha estat i continua sent la més afectada pels problemes derivats de l’amiant, volem ser també exemple per com la ciutat en fa un tractament adeqüat. Per això es demana fer un cens dels edificis que contenen encara elements de fibrociment; establir un protocol d’actuació per al seu desamiantatge; demanar les ajudes econòmiques a les administracions corresponents i facilitar la substitució del mateix amb bonificacions sobre l’ICIO i sobre l’IBI.

Accedir a la moció.

Moció per la modificació de les línies de bus urbà de Cerdanyola

Pensem que un servei que té un cost per a l’Ajuntament d’uns 560.000€ i molt sovint està infrautilitzat s’ha de poder repensar per tal que sigui més eficient i doni un millor servei a la població. Per tal de facilitar que, en especial la gent gran, però també la resta d’usuaris, puguin desplaçar-se als Centres d’Assistència Primària, cal adaptar els recorreguts de les línies per tal que aquestes passin pels diferents CAPs que hi ha a Cerdanyola.

Accedir a la moció.

Moció per la retirada a Cerdanyola dels símbols franquistes

Pràcticament 40 anys després d’instaurar-se la democràcia, encara podem trobar a moltes ciutats símbols, noms de carrers o places, o alguna estàtua o monòlit que recorden la dictadura. Pensem que ja va sent hora d’esborrar de la nostra ciutat tot el que va significar el franquisme. Per això demanem al govern que actuï per retirar els símbols que encara es poden trobar en alguns edificis de protecció oficial construïts durant aquella època; així com també el nom d’una avinguda (amb un monòlit inclòs) situada a Bellaterra en memòria al que va ser alcalde franquista de Sabadell, José Maria Marcet Coll.

Accedir a la moció.

Comparteix: