Buenaño sol·licita al govern una solució pels fums de la caldera de Can Xarau

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Cerdanyola, Manuel Buenaño, ha visitat en el dia d’avui el barri de Xarau i els veïns li han traslladat els problemes de respiració que pateixen per culpa dels fums de la caldera instal·lada l’any 2015 al pavelló de Can Xarau.

19399336_827255507456186_6508979882042148930_nBuenaño s’ha compromès amb els veïns a traslladar de manera urgent a l’equip de govern aquesta problemàtica perquè revisin la instal·lació, ja que no és lògic que els veïns de la zona hagin de tenir les finestres dels seus habitatges tancades pels problemes respiratoris que estan patint.

El portaveu popular ha recordat que la instal·lació d’aquesta caldera no té ni dos anys i si està provocant una sèrie de problemes és urgent que els tècnics municipals i l’empresa adjudicatària Energrup Bio Renovables S.L., revisin la instal·lació de manera urgent. Dit contracte va ser adjudicat el 20 de març de 2015, en l’època del govern del PSC, per un import de 371.228 €

Buenaño ha sol·licitat a l’alcalde que paralitzi el funcionament d’aquesta caldera mentre no es revisi aquesta instal·lació i no hi hagin unes garanties en matèria de salut feia els veïns de la zona.

Finalment, Manuel Buenaño, també traslladarà una queixa dels veïns de la zona, ja que l’augment de rates a la zona és considerable i per això sol·licita a l’alcalde que hi hagi una campanya de desratització de manera urgent.

Comparteix: